Kom langs bij Autoschadebedrijf Hubers voor spotrepair

Denkt u dat spotrepair een geschikte reparatiemethode is om de schade aan uw auto te kunnen repareren? Bij Spotrepair wordt niet het beschadigde onderdeel in zijn geheel aangepakt, maar wordt de schade hersteld totdat de schade onzichtbaar is. Dit is mogelijk door te schuren, spuiten en poetsen. Dit doen de monteurs net zo lang, totdat het niet meer terug te zien is dat er ooit schade was. Een belangrijke vereiste is wel dat de schade niet te groot is. Het mag maximaal de grootte van een a4’tje hebben. Heeft u lichte schade aan uw auto? Neem dan contact met ons op.

Spotrepair is vooral geschikt voor lichte schade

Omdat spotrepair maar voor kleine oppervlaktes geschikt is, kan deze methode eigenlijk alleen gebruikt worden bij lichte schade. Voor een deuk of een kras in uw auto is spotrepair bijvoorbeeld erg geschikt. Als er hier sprake van is, kunt u contact met onze garage in Papendrecht opnemen. Wij plannen dan een dag in waarop u ’s ochtends langs kunt komen. Bij Autoschadebedrijf Hubers kunt u vervolgens ’s avonds uw auto alweer ophalen. Het maakt niet uit of uw auto zakelijk of particulier is. Wij staan altijd voor u klaar om uw auto te repareren. Wat is de precieze schade aan uw auto? Wij horen het graag!

Spotrepair

U kunt ook bij ons terecht voor zware schade

Naast spotrepair kunnen wij u ook helpen met zwaardere schade aan uw auto. Hiervoor gebruiken wij gewoon de traditionele reparatiemethodes om uw auto onderdelen te kunnen herstellen. Dit betekent dat u ook met grote deuken of krassen, of voor bijvoorbeeld waterschade aan uw auto, bij ons langs kunt komen. Met onze jarenlange ervaring weten wij altijd een oplossing om uw auto weer te kunnen herstellen. Naast de schade zelf, zullen wij waar mogelijk ook de oorzaak aanpakken, zodat de schade niet meer terug kan komen. Wilt u binnenkort langskomen voor het herstel van zware of lichte schade? Lees dan verder!

Neem contact op voor een afspraak

Voordat u bij ons langs kunt komen voor spotrepair, is het nodig om een afspraak te maken. Zo kunnen wij u garanderen dat wanneer u uw auto ’s ochtends langsbrengt, deze aan het einde van de dag weer klaarstaat voor gebruik. Kan uw auto wel een reparatie gebruiken? Dan kunt u langskomen voor spotrepair of voor reparatie van grote schade bij Autoschadebedrijf Papendrecht. Wij horen graag van u!

Menu